هنر طباخی

ارائه کننده انواع غذاهای ایرانی و فرنگی .شیرینی.دسر.نوشیدنی

مواد لازم.

  1. سیب ۵ کیلو
  2. آب ۱ لیوان پر
  3. نخودخام ۴ الی ۵ عدد

 

طرز تهیه.

در ابتدا سیب ها را چهار قاچ کرده.تخمه های آن را می گیریم و داخل ظرف محکمی که هوا نکشد

می ریزیم. داخل ظرف هم بخاطر اینکه سرکه زودتر برسد ۴ الی ۵ عدد نخود خام به علاوه یک لیوان

آب اضافه کرده.سپس درب ظرف را طوری محکم می بندیم که مطلقا هوا بدان راه پیدا نکند و آن را

در جایی که گرم باشد می گذاریم.اگر جای گرم در اختیار ندارید می توانید یک حوله به دور ظرف

بپیچید.بعد از گذشت چهل روز سرکه رسیده می شود.رسیدن سرکه را از آب انداختن آن متوجه

می شویم.بعد درب ظرف را به آرامی باز کرده سرکه را صاف می کنیم.و داخل ظرفی ریخته روی

حرارت می گذاریم تا یکی دو جوش بزند.حرارت را خاموش کرده صبر میکنیم تا حسابی خنک شود

سرکه را داخل شیشه کرده و مورد استفاده قرار می دهیم.توجه داشته باشید که سرکه سیب

فوائد بسیاری دارد و یکی از گرانترین سرکه ها در خارج از کشور محسوب می شود.

 

[ ] [ ] [ نسرین ]

[ ]



مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه