X
تبلیغات
هنر طباخی - طرز تهیه ارده (تهینه )یا طحینی در منزل

هنر طباخی

ارائه کننده انواع غذاهای ایرانی و فرنگی .شیرینی.دسر.نوشیدنی

20131229376.jpg

20131229375.jpg

 ممکنه خیلی از دوستان تعجب کنند که چرا تا حاضری مونده بیای و توی خونه این حلوا

رو تهیه کنی .ولی عزیزان من مدتی در کشوری بودم که به هیچ عنوان حلوا ارده یا ارده

نداشتند.و من چون در بعضی از غذاها یا خوراکیها استفاده می کردم ناچار بودم تهیه

کنم . تهیه آن هم خیلی ساده هستش و به آسونی هر کسی می تونه توی خانه

انجام بده.امیدوارم تهیه کنید و لذت ببرید.

مواد لازم.

کنجد سفید ۳ پیمانه

روغن کنجد یا روغن زیتون در صورت نبودن روغن مایع ۴/۳ پیمانه

طرز تهیه.

ابتدا فر را را روی درجه ۱۸۰ سانتیگراد به مدت یک ربع جلوتر روشن کنید تا کاملا گرم

شود.کنجد را درون سینی فر بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کمی از

حالت خامی بیرون بیاید.سپس از فر درآورید و با روغن کنجد درون ظرف غذاساز بریزید

و کاملا له کنید خیلی راحت شما بهترین حلوا را درمنزل تهیه کرده اید.فقط قبل از هربار

استفاده کاملا ظرفی را که در آن حلوا را ریخته اید تکان دهید.مطمئن باشید از طعم و

مزه آن تعجب خواهید کرد.

 

                                                       نوش جان

[ ] [ ] [ نسرین ]

[ ]



مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه