هنر طباخی

ارائه کننده انواع غذاهای ایرانی و فرنگی .شیرینی.دسر.نوشیدنی

20120523756.jpg

درست کردن ماست نه خیلی کار سختی است نه اینکه فقط کار افراد ماهر است .هر چیزی فقط

حوصله می خواهد یا اینکه مثل ما از طعم ماست های این ور آب خوشتون نمی یاد و واقعا مجبوری.

در خارج از کشور به غیر از ماست های میوه ای که در طعم ها و مزه های مختلف وجود دارند و با درصد

مختلف چربی .ولی ماست های معمولی بیشترشان شیرین می باشد البته نه اون شیرینی که شما

تصور می کنید بلکه شیرینی که برابر وزن ماست شکر باشد .ما که به عمرمان نخوردیم. البته ایرانیها

و کسانی که از ترکیه و عربستان یا عراق هستند خودشان ماست مدل ماست های ایران درست میکنند

خلاصه ببخشید سرتان را درد آوردم .

مواد لازم.

  1. شیر پاستوریزه یک لیتری ۳ پاکت
  2. برای هر یک پاکت یک لیتری ۵/۱ تا ۲ قاشق غذا خوری ماست تازه

طرز تهیه.

در ابتدا شیرها را درون یک قابلمه با گنجایش شیرها بریزید. روی شعله بگذارید تا بجوش آید .حتما حتما

بگذارید که به مرحله جوش برسد.زیر شعله را خاموش و قابلمه را در جایی بگذارید تا خنک شود . میزان

خنک شدن شیر باید به حدی باشد که اگر نوک انگشت کوچکمان را داخل شیر کنیم گرمای آن در حدی

باشد که نه احساس کنیم سرد شده و نه داغ می باشد دقیقا ۲۰ درجه سانتیگراد . در خارج از ایران

درجه هایی برای تشخیص میزان دمای مایعات گرم وجود دارد که من در زیر عکس آن را نشان می دهم.

خلاصه وقتی دیدیم به آن درجه رسیده ماست را به آن اضافه کرده برای هر پاکت شیر یک لیتری یک و

نیم تا دوقاشق غذا خوری ماست کافیست .همیشه از ماست تازه استفاده کنید .ماست را اول کمی به

هم بزنید بعد داخل شیر ریخته و کاملا مخلوط کنید .و درب قابلمه را پارچه خیلی نازکی بکشید که وقتی

بخار می کند ذرات آب داخل ماست نریزد .سپس یک ملحفه ضخیم دور قابلمه بپیچید و برای ۵ الی ۶

ساعت در جایی قرار دهید بعد از این مدت ماست را داخل یخچال برای مدت یک روز نگه دارید سپس

نوش جان کنید.ابوعلی سینا پزشک عالیقدر می فرمایند در تعجبم از کسی که ماست می خورد و

می میرد.

 

[ ] [ ] [ نسرین ]

[ ]



مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه